Om Svenska kvalitets­ställningar

Svenska kvalitetsställningar levererar en trygg arbetsmiljö med säkra och funktionella byggnadsställningar. Våra konstruktioner är inte bara ställningar – de är arbetsplatser för alla typer av hantverkare och även privatpersoner. En välbyggd ställning är en av de viktigaste förutsättningarna för ett gott slutresultat hos entreprenörer, byggbolag och fastighetsägare.

 

Service framför allt

Vi vet att det vi gör är viktigt för många. Viktigt för människors säkerhet och arbetsmiljö, viktigt för kvalitet, hållbarhet och ekonomi. Vi vet också att god service är det som gör skillnaden. Kan vi snabbt lösa det där problemet som uppstått så anstränger vi oss järnet för att göra det. Vi som leder arbetet på Svenska kvalitetsställningar har tillsammans 50 år i branschen – en yrkeserfarenhet och trygghet som gynnar dig i alla lägen.

Ställningsbyggare i varseljackor går uppför trappa. Foto: Martin Modigh Karlsson
Magnus

Magnus Allestam

Projektchef

magnus@kvalitetsstallningar.se
0703-893860

Mats

Mats Wall

Projektchef

mats@kvalitetsstallningar.se
0703-893861

Plåttak i Linnéstan, Göteborg

Att vara en del av något större

Svenska kvalitetsställningar är senaste tillskottet till familjen av Alveusbolag. Som en del av en modern och framåtlutad byggkoncern med hjärtat i Göteborg finns det många fördelar – kompetens och delade resurser är bara några av dem. Kvalitet och yrkesskicklighet är viktigt för alla syskonbolag i koncernen, och ledordet framför allt är tillsammans.

 

Policies

Kvalitetspolicy
Miljöpolicy
Arbetsmiljöpolicy

Monterings­anvisningar

Systemställning +8SSMI-SV19-1 (pdf)